Про проведення освітнього процесу у весняному семестрі 21/22 н.р.

За рішенням Адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського розпочати освітній процес у весняному семестрі 2021/2022 навчального року для здобувачів вищої освіти  у змішаному режимі, який передбачає поєднання очного та дистанційного режимів навчання з дотриманням рекомендацій Міністерства освіти і науки України.

Передбачається поєднання очного та дистанційного режимів навчання:

  • очно – практичні заняття, семінарські, лабораторні заняття, лекційні заняття малочисельними групами/потоками до 25 осіб (у відповідності до положення «Про організацію освітнього процесу в КПІ ім. Ігоря Сікорського»).
  • дистанційно – лекційні заняття, а також практичні, семінарські заняття загальноуніверситетських дисциплін вільного вибору для здобувачів вищої освіти другого року навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (у відповідності до «Регламенту організації освітнього процесу в дистанційному режимі» та положення «Про дистанційне навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського»).

Режим навчання буде переглядатися на засіданні Адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського один раз на місяць не пізніше 20 (двадцятого) числа кожного місяця.
Всю інформацію про режим проведення занять (очна, дистанційна) буде відображено у розкладі занять.

Корисні посилання

  1. Положення університету
  2. Розклад занять http://rozklad.kpi.ua