Міжнародна гумористична олімпіада з програмування Proggy-Buggy Towel Contest 2021

Proggy-Buggy

Компанія DataArt запрошує студентів взяти участь в міжнародній гумористичній олімпіаді з програмування Proggy-Buggy Towel Contest 2021, яка відбудеться 25 травня 2021 року.

Дата та час: 25 травня 2021 (вівторок), 18:00
Тривалість змагання: 42 хвилини
Мова олімпіади: англійська
Формат: онлайн
Участь: безкоштовна, реєстрація за посиланням

Дата 25 травня обрана не випадково. Кожного року 25 травня шанувальники творчості британського письменника Дугласа Адамса відзначають День рушника (Towel Day). У своєму всесвітньо відомому романі «Автостопом по галактиці» він описав рушник як багатоцільовий предмет, один з тих, що має обов’язково бути в міжзоряного мандрівника. Рушник має величезну практичну цінність у подорожах земними дорогами або в міжгалактичному просторі. Ми ж пропонуємо взяти його до подорожі галактикою, де мешкають наші герої — розумник Proggy та його заклятий товариш Buggy.

Правила турніру:
° тільки індивідуальні реєстрації;
° категорії «Професіонали» (учасники Національної студентської (ACM ICPC) або шкільної (IOI) олімпіади з програмування минулих років та інших змагань з програмування) та «Аматори» (без досвіду участі в Національній студентській (ACM ICPC) або шкільній (IOI) олімпіаді з програмування минулих років та інших змагань з програмування);
° нагороди для переможців.

Аудиторія змагання: учні, студенти, розробники, тестувальники та азартні люди, які мають уявлення як пишуться програми, та люблять розв’язувати задачі, що не мають рішення.

Розв’язання будь-якої задачі — консольний додаток, вихідний текст якого потрібно вислати на сервер перевірки, вибравши зі списку мову програмування (доступні мови: C, C++, Free Pascal, Java, Mono C#, Python, Ruby, PHP, JavaScript).

Переможець — учасник, який розв’яже максимальну кількість задач за мінімальний час. Рішення будуть перевірятися автоматично на єдиному для всіх учасників сервері, завдяки чому ми швидко визначимо переможця.

Програма:
18:00–18:15 — Відкриття олімпіади, пояснення формату
18:15–18:57 — Розв’язання задач
з 19:00 — Обговорення

Для участі необхідно мати лише ноутбук і гарний настрій. Детальна інформація, інструкції та тренувальні завдання будуть вислані зареєстрованим учасникам.