Зустріч з представником компанії Нексат Україна

Компанія Нексат Україна шукає мотивованих, готових до розвитку та співпраці студентів старших курсів та випускників приладобудівного факультету.

З метою організації зустрічі з фахівцями компанії пропонуємо усім зацікавленим пройти реєстрацію: https://forms.gle/LNdiFMHUCYYteuj26

Якщо ви прагнете досягати успіху в робототехніці, бажаєте стати частиною команди тоді Нексат Україна саме для тебе! Відкриті вакансії на сьогодні:
• сервісний спеціаліст
• електрик
• програміст

Інформація про компанію

Фірма Нексат Україна це молода та інноваційна команда фахівців-розробників новітньої самохідної робототехніки для сільського господарства.

Основна фірма Nexat GmbH (Next Agriculture Technology) знаходиться в Німеччині, де відбувається розробка та виготовлення новітніх самохідних автономно керованих машин та дочірня фірма в Україні, яка займається польовими випробуваннями даної техніки.

Такі машини – це самохідне шасі на гусеничному ходу, на якому встановлені два дизельні двигуни фірми Liebherr по 550 кінських сил кожен, які приводять в рух два генератори та інші гідравлічні насоси. Гусеничний хід оснащений повним електричним приводом. Шасі несе на собі машини сільськогосподарського призначення з робочою шириною від 12 до 70 метрів, зернозбиральний комбайн об’ємом бункера 45 м3 та жаткою 15,5 м. Вантажопід’ємність шасі – 80 тон. Шасі повністю керується GPS навігацією під час роботи в полі, з точністю сигналу – 2,5 см.

Нексат Україна для подальшого успішного розвитку своїх проектів бажає збільшити команду спеціалістів.