Всесвітня програма «Насіння для майбутнього» від компанії Huawei

Huawei щороку оголошує конкурсний відбір для участі у всесвітній програмі «Насіння для майбутнього». Найкращі студенти університетів світу мають змогу дізнатись від провідних експертів у сфері інформаційно-комунікаційних технологій про галузеві тенденції, особливості технологій 4G та 5G, інтернет речей, хмарні рішення, штучний інтелект, кібербезпеку та багато іншого.

Мета програми створення екосистеми для студентів та випускників, яких цікавлять знання та майбутня робота в сфері інформаційно-комунікаційних технологій, спілкування у спеціально створеній групі для учасників програми з різних країн світу в  https://www.linkedin.com/groups/6787709/

Для кого програма «Насіння для майбутнього – 2020» (Seeds for the Future Sky)

Цього року Huawei передбачає участь студентів (починаючи з третього року навчання (закінчений другий курс) та  випускників, які отримали диплом у 2020 році технічних спеціальностей  (STEM) з високими результатами навчання. Також компанія вперше надає можливість долучитися до програми онлайн студентам та випускникам нетехнічних спеціальностей з високими результатами навчання і прагненням працювати в сфері інформаційно-комунікаційних технологій.

  • Програма передбачає навчання, спілкування з лекторами та учасниками, складання іспитів на англійській мові. 
  • Учасники програми будуть додані в базу претендентів на стажування в ХУАВЕЙ УКРАЇНА з можливістю майбутнього працевлаштування в компанії. 
  • Для учасників програми різних років буде організована зустріч онлайн та (або) в офісі компанії ХУАВЕЙ УКРАЇНА з метою обміну досвідом та налагодження зв’язків.

У 2020 році компанія Huawei проводить всесвітню програму «Насіння для майбутнього» онлайн.

Для участі у конкурсі до 15.09.2020 (включно) потрібно надіслати комплект документів (повний перелік) за email- csrukraine@huawei.com

Освітня програма для української делегації триватиме онлайн 5 днів у період з 19 по 23 жовтня 2020 року включно. 

Деталі за посиланням