Участь у Міжнародній конференції NDTdays 2019

З 17 по 21 червня 2019 року в Созополь (Болгарія) відбулась Міжнародна науково-технічна конференція «Дні неруйнівного контролю, 2019» (NDTdays 2019). Організатором конференції виступили Болгарське національне науково-технічне товариство з дефектоскопії (BGSNDT), Інститут механіки Болгарської Академії наук та Технічний університет м. Варна.

Традиційно відкривали конференцію М. Міховськи (Президент Болгарського товариства неруйнівного контролю (BGSNDT) та представники інститутів-організаторів.

В конференції взяли участь понад 300 фахівців з більш ніж 10 країн. З поміж усіх поданих матеріалів організаційним комітетом проводився відбір статей для представлення на конференції. В рамках конференції традиційно проходила виставка сучасних приладів та систем неруйнівного контролю, в якій взяли участь Болгарські, Румунські та Українські підприємства в галузі.

Від приладобудівного факультету КПІ імені Ігоря Сікорського в конференції взяли участь зі стендовими та усними доповідями представники кафедр приладів і систем неруйнівного контролю (Баженов В.Г., Калениченко Ю.О., Лисенко Ю.Ю.) та приладів і систем орієнтації та навігації (Лакоза С.Л., Півторак Д.О., Цибульник С.О.).
В межах культурної програми організаторами було заплановано концерти з майстер-класом по національному танцю та екскурсії по чарівному старовинному місту.

Доповідь Калениченко Ю.О.

Конференція NDTdays 2019 вже стала традиційним місцем зустрічі фахівців, науковців, аспірантів, добре знайомих друзів та навіть випускників минулих років факультету, що працюють в галузі неруйнівного контролю та технічної діагностики в Болгарії.

Під час конференції відбулось обговорення багатьох важливих питань неруйнівного контролю, конференція подарувала учасникам безліч нових ідей для проектів, що спонукають до творчих пошуків.

Вітання Президента Болгарського товариства з дефектоскопії М. Міховськи
Спілкування з учасниками