Конференція “Ефективність та автоматизація інженерних рішень у приладобудуванні”, 2023

Організаційний комітет запрошує усіх бажаючих взяти участь у роботі ХІХ Науково-практичної конференції «Ефективність та автоматизація інженерних рішень у приладобудуванні», яка відбудеться в КПІ ім. Ігоря Сікорського 20-21 грудня 2023 року.

Напряки роботи конференції:

  1. Ефективність комп’ютерно-інтегрованих систем керування, навігації та моніторингу.
  2. Економіка виробництва і використання оптичних та оптико-електронних приладів і систем.
  3. Ефективність автоматизованих виробничих систем та технологій приладобудування.
  4. Новітні технології автоматизації, робототехніки та інтернет речей.
  5. Ефективні інженерні рішення у інформаційно-вимірювальних технологіях. Технології аналітичного та екологічного приладобудування.
  6. Новітні технології у проектуванні роботизованих систем в неруйнівному контролі, технічній та медичній діагностиці.
  7. Економічна ефективність використання систем біомедичного приладобудування та технологій.
  8. Міжнародне науково-технічне співробітництво в приладобудуванні в умовах Індустрії 4.0.

Комплект документів

  • Реєстрацію на конференцію та завантаження матеріалів НЕОБХІДНО виконати за допомогою розділу «РЕЄСТРАЦІЯ» сайту конференції (https://konfpbf.kpi.ua/registration/).
  • Заявка на участь у конференції (у паперовому чи електронному вигляді) з підписом наукового керівника + перша сторінка статті з підписами авторів (або кольорова скан-копія, формат JPEG)
  • Електронна версія статті, оформлена відповідно до вимог.
  • Квитанція (або скан-копія) про оплату учасником організаційного внеску.

Додаткові умови

  • Матеріали приймаються через сайт конференції оргкомітету до 08 грудня 2023 року. Кожен учасник окремо або у співавторстві може подати не більше двох заявок (праць). За публікацію кожної із статей у збірнику праць сплачується оргвнесок!
  • Прийняті cтатті будуть опубліковані в збірнику праць конференції. Матеріали, що не відповідають вимогам, неоплачені роботи та ті, що надійшли після 08 грудня 2023 р., не публікуються.
  • Організаційний комітет не несе відповідальності за помилки, допущені учасником у матеріалах та у заявці на участь у конференції.

Оплата

  1. Для участі у конференції учасник має сплатити організаційний внесок, що складає А) публікація з отриманням паперового збірника праць – 150 грн. Б) публікація без отримання паперового збірника праць – 100 грн. У вартість орг.внеску входять участь у роботі конференції, видання збірника праць, інформаційні матеріали.
  2. Реквізити для сплати орг. внеску можна отримати у членів Оргкомітету. Список членів Оргкомітету доступний на сайті конференції https://konfpbf.kpi.ua/eedi-contacts/ Розрахунок готівкою можна виконати за адресою: м. Київ, пр. Перемоги 37, к.1, у відповідального за секцію члена оргкомітету.
  3. Проживання, харчування – за рахунок учасника конференції.

Інформаційне повідомлення

Приклад оформлення матеріалів