Про організацію та проведення освітнього процесу в осінньому семестрі 21/22 н.р.

ОНОВЛЕННЯ від 11.11.2021:

З метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, враховуючи погіршення епідеміологічної ситуації:

  • усі форми навчання з 25.10.2021 до 31.12.2021 переводяться у дистанційний режим;
  • проведення освітнього процесу відбуватиметься згідно розкладу занять і графіку освітнього процесу;
  • вводиться режим карантину в гуртожитках студмістечка.

* * * * *

У зв’язку з ситуацією з поширення хвороби Covid-19 та запровадженням карантину, осінній семестр 21/22 навч. року для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми буде проводитись у змішаному режимі:

  • для УСІХ курсів (окрім 1-го, бакалаврат) навчання буде відбуватись в змішаному режимі, який передбачає поєднання очного та дистанційного режимів навчання з дотриманням рекомендацій Міністерства освіти і науки України.
  • для ПЕРШОГО курсу (бакалаврат) навчання розпочинається в дистанційному режимі з переведенням на змішаний режим з наступного дня після заселення студентів до гуртожитку.

Початок осіннього семестра для студентів усіх курсів відбудеться 1 вересня 2021 року.

В умовах змішаного режиму освітній процес здійснюватиметься також з використанням платформи дистанційного навчання “Сікорський” та системи “Електронний кампус”. Логіни та паролі до Кампус можна отримали у кураторів груп

Навчальний процес здійснюється відповідно до розкладу навчальних занять. Практичні заняття, семінарські, лабораторні заняття, лекційні заняття малочисельними групами/потоками будуть проводитись у відповідності до положення «Про організацію освітнього процесу в КПІ ім. Ігоря Сікорського». Лекційні заняття будуть проводитись у відповідності до «Регламенту організації освітнього процесу в дистанційному режимі» та положення “Про дистанційне навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського”.

Викладачі повинні отримати від кураторів груп контакти старост груп (або всіх здобувачів). Офіційний спосіб зв’язку – Кампус.
Також рекомендовано для оперативного вирішення питань та спілкування зі здобувачами створювати онлайн-канал зв’язку у Viber, Telegram тощо.

Факультет та наші кафедри працюють у звичайному режимі. Стосовно запитань, уточнень, консультацій з будь яких організаційних питань чи роботи факультету звертайтесь до телеграм боту ПБФ – @pbf_kpibot або за тел. +38044-204-96-17