Додаткові бали в рейтинг студента (червень, 2019)

Заяви студентів приймаються до 11 червня 2019 року.

Згідно нових правил призначення академічної стипендії (Наказ №1/253 від 16.07.2018 р.) п. 3.7:
«Студент, який претендує на врахування в Рейтингу додаткових балів, за тиждень до початку сесії особисто подає відповідні документи, що підтверджують його досягнення, секретарю стипендіальної комісії факультету/інституту».

Студент подає до деканату відповідні документи (копії та оригінал для огляду) з посиланням на відповідний електронний ресурс (за наявності), що підтверджують його досягнення. Стипендіальна комісія факультету перевіряє надану студентом інформацію та надає рекомендації про врахування або неврахування додаткових балів у РЕЙТИНГ. У разі виявлення недостовірної інформації студент позбавляється права на отримання додаткових балів.

Перелік підстав для врахування в рейтинг додаткових балів:

  1. Наукові конкурси та проекти (стартал-проекти, хакатон тощо), за офіційним запрошенням Університету до участі (Призери Міжнародних, призери Всеукраїнських, участь Міжнародна/Всеукраїнська).
  2. Відкриті наукові конкурси та проекти (стартап-проекти, хакатон тощо), в яких студенти брали участь із власної ініціативи (Призери Міжнародних / Всеукраїнських).
  3. Міжнародні олімпіади (Призери, участь).
  4. Всеукраїнські олімпіади (згідно з переліком МОН) (Призери, участь).
  5. Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт (згідно з переліком МОН) (Призери, участь).
  6. Участь у науково-дослідницькій роботі(наукові студентські гуртки). Не враховується участь в спортивних секціях, гуртках, клубах за інтересами, в творчих колективах.
  7. Отримання патента.
  8. Авторські свідоцтва.
  9. Публікація у фахових наукових виданнях (цитовані видання).
  10. Міські спортивні змагання (Призери, участь).
  11. Всеукраїнські спортивні змагання (Призери, участь).
  12. Міжнародні спортивні турніри / Чемпіонати Європи, Світу, Універсіади, Олімпійські ігри (Призери, участь).
  13. Персональні мистецькі виставки (представлення Університету будь-якого рівня).
  14. Творчі колективи Університету зі званням «Народний» (Призери Всеукраїнських фестивалів, конкурсів тощо, Призери Міжнародних фестивалів, конкурсів тощо).
  15. Участь у громадському житті в Університеті (студентське самоврядування, профспілкова діяльність, соціальна активність, Студентська соціальна служба, Центр розвитку кар’єри, Юридична клініка «Defendo», студентські низові ініціативи тощо).

Деканат