Прогрестех-Україна

На засіданні Вченої ради від 10.09.2018 розглянуто питання про запровадження програми дуальної освіти з компанією “Прогрестех-Україна”, яка інтегрується з інноваційною платформою “Sikorsky Challenge”.

Дана програма проводитиметься за магістерськими програми за такими спеціальностями: “Інформаційні технології”, “Механічна інженерія”, “Електрична інженерія”, “Автоматизація та приладобудування”, “Електроніка та телекомунікації”.

Отже, для студентів 5 курсу Приладобудівного факультету є чудова можливість скористатися програмою дуальної освіти з компанією “Прогрестех-Україна”.

Що передбачає програма дуальної освіти?

Програми дуальної освіти з компанією “Прогрестех-Україна” передбачає аудиторне навчання в КПІ ім. Ігоря Сікорського, а також заняття з провідними фахівцями компанії “Прогрестех-Україна”. Також можливість написання магістерської дисертації за актуальною тематикою за керівництва викладача кафедри та фахівця з компанії.

Що студент отримає?

Студенти отримають ґрунтовні знання з основ конструювання авіаційної техніки та міжнародний сертифікат інженера. Можливість участі у конкурсах стартап-проектів “Sikorsky Challenge” та “Future of Ukraine”/

Які можливості працевлаштування?

Для зацікавлених студентів 5 курсу, які будуть проходити підготовку по програмі дуальної освіти, компанія “Прогрестех-Україна” пропонує:
– можливість працевлаштування з конкурентною заробітною платою,
– комфортними умовами роботи,
– гнучкий графік роботи, який дозволить відвідувати заняття і працювати,
– пакет соціального забезпечення,
– можливість стажування за кордоном.
Також компанія має спеціальні програми з підтримки іногородніх студентів.

Які перспективи подальшого кар’єрного росту?

Компанія пропонує за свій рахунок постійні тренінги з підвищення кваліфікації, курси англійської мови, відрядження тривалістю 2-3 місяці на заводи компанії Boeing в США та багато іншого, що дозволить зростати професійно та отримувати більшу заробітну плату.

Як скористатися програмою дуальної освіти з компанією “Прогрестех-Україна”?

  1.  Для початку необхідно підписатися на сторінку компанії на facebook https://www.facebook.com/ProgresstechUA/
  2. На сторінці компанії буде оголошена дата і час проведення вступного тестування.
  3. Пройти тестування на рівень інженерних знань та володіння англійською мовою, за результатами якого студентам буде запропоновано навчання за програмою дуальної освіти.
  4. Відвідувати заняття, вчитися, проявляти наполегливість та працездатність і в результаті отримати омріяну роботу в міжнародній компанії “Прогрестех-Україна”